Personlig pleje til dig og din hud.

Ring: +45 4161 1025

    Du er her

    • Du er her:
    • Hjem > Sanzi Beauty

Sanzi Beauty

Øjenvippe serums er gennem de senere år blevet et kæmpe hit i skønhedsbranchen, eftersom kvinder i generationer har anset lange vipper, som en del af idealet om et feminint udseende.

I takt med at forskningen indenfor vippeserums har rykket sig de seneste år, kan man nu fremstille vippeserums der giver enormt flotte resultater, ved at forlænge og samtidig gøre vipperne mere fyldige og med et flot buk opad. Dermed er det nu blevet en reel mulighed for kvinder, at kunne fremskynde væksten af sine egne vippehår, så man kan få de ønskede flotte vipper.

I 2017 kom vi (Sanzi Beauty) på markedet med vores vippeserum, og har med mere end 1 ½ års udvikling fundet den helt rette formel, der kan leve op til vores høje krav om at skabe en vippeserum, der skal give flotte og lange øjenvipper. Det er lykkedes at bringe et produkt på markedet, som virker på de tre overordnede parametre - længere, fyldigere og stærkere øjenvipper. Samtidig har vi bestræbt os meget på, at det skulle være en øjenvippe serum, som ikke gav svie ved påførsel.

Sanzi Beauty AKTIVT KUL TANDBLEGNING

Sanzi Beauty charcoal teeth whitening er til dig, som ønsker at få lysere, renere og sundere tænder, på en effektiv og skånsom måde.
Sanzi Beauty charcoal teeth whitening er aktivt kul, som er fremstillet af 100% naturlig og ren kokosnøddeskal, og er derfor på ingen måde skadeligt, da der ikke er tilsat kemikalier og andre tilsætningsstoffer. Det er et 100% organisk og vegansk tandblegningsprodukt.