Personlig pleje til dig og din hud.

Ring: +45 4161 1025

    Du er her

    • Du er her:
    • Hjem > CND

CND

Siden 1979 har CND udviklet banebrydende professionelle produkter og behandlinger, der udvider og løfter mulighederne for skønhedsbehandlinger til hænder og fødder. CND's mission er, at tilbyde forbrugeren de allerbedste og mest innovative produkter på markedet, samt et ekstremt højt service- og vidensniveau i enhver CND-salone verden over.

CND forfølger denne mission med en urokkelig forpligtelse til kvalitet og innovation. Hvert eneste af vores produkter er omhyggeligt udviklet, afprøvet og undersøgt i vores egne laboratorier og gennemtestet minutiøst, før de når hænderne på vore kunder. CND Shellac™ - lakbehandlingen der holder i 2 uger – samt CND Vinylux™ - lakken til hjemmebrug der holder i 7 dage, er blot eksempler på de seneste bestseller-produkter fra CND’s laboratorier.

Sig goddag til Shellac™ og vink farvel til alle dine frustrationer over neglelak der ikke holder. Med udviklingen af Shellac™ har CND revolutioneret neglebranchen: 100% fejlfri lakering, 100% holdbarhed og superglans i op til 2 uger, ingen afskalninger, ingen mærker, ingen tørretid og måske vigtigst af alt, ingen filning på naturneglen hverken under påføring eller aftagning!

CND
CND
CND
CND