Personlig pleje til dig og din hud.

Ring: +45 4161 1025

  Du er her

  • Du er her:
  • Hjem > Laser behandlinger > Laser behandlinger

Laser behandlinger

Laserbehandlinger for reducering og fjernelse af:

 • Karsprængninger på ben, ansigt og krop
 • Uønsket hårvækst f.eks. bikini, ryg, ben
 • Ar og uens hudstruktur ansigt, hænder
 • Rynker og Linjer ansigt, hals og decolleté

Disse behandlinger vil blive udført, af vores gæstebehandler Katja Graversen. Som kommer fra Slagelse hudpleje Klinik.
 
Slagelse Hudpleje Klink har mange års erfaring med Laser og IPL, idet de har behandlet siden 1998 og dermed blandt de første i Danmark, som kunne tilbyde bl.a. permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er den mest effektive form for hårfjerning.
 
Gratis konsultation
Hos os er du i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling med en GRATIS konsultation, som er påkrævet inden opstart af behandling. Ved den GRATIS konsultation vejledes om bl.a. priser og antal forventede laser-behandlinger. Konsultationerne varetages af vores autoriserede laserterapeut Katja Gravesen, som ligeledes foretager laserbehandlingerne.
 
I klinikken anvender vi 3 forskellige typer IPL/Laser, efter dit behandlingsbehov:

 • Ellipse Light
 • Fotona QX Laser
 • Candela Gentle Yag Laser

 
Behandlingerne foretages kun af faguddannet og autoriseret personale.
 
Se dine behandlingsmuligheder i menuen til højre og book en GRATIS konsultation og hør nærmere om forløbet til permanent reducering af dine kosmetiske gener og lad os fremme dit velvære sammen.
 
Gratis konsultation bookes på tlf. 41611025.
 
Vi er Registreret i Sundhedsstyrelsen iflg. gældende lovkrav
Vi kan tilbyde behandlinger med Laser og IPL, idet vi er autoriseret og registreret i Sundhedsstyrelsen,  samt opfylder gældende lovkrav og vi har derfor læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken. Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk. Hos os, er du sikker på en tryg behandling og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov
 
Det bemærkes, at såfremt man har bestilt tid til gratis konsultation og udebliver eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på Kr. 500 !!!
 

Gratis konsultation bookes på tlf. 41611025