Personlig pleje til dig og din hud.

Ring: +45 4161 1025

    Du er her

    • Du er her:
    • Hjem > Laser behandlinger > Laser behandlinger

Laser behandlinger

Vores samarbejde med Cosmetic Laser

Cosmetic Laser er et mobilt firma der kører ud til satellitklinikker rundt om i landet, og tilbyder flere forskellige behandlinger med IPL (Intenst pulserende lys) og YAG Laser.

Vi laver behandlinger af solskadet hud, hårreduktion / uønsket hårvækst, hudforyngelse, og karsprængninger i ansigt.

Med Yag Laser behandles karsprængninger på hele kroppen

Det IPL system som bruges hos Cosmetic Laser, er blandt markedets bedste, sikreste og mest effektive IPL laser, hvilket sikrer kunderne de bedste resultater.

Ellipse systemet er klinisk testet og dokumenteret, både i Danmark men også i flere andre lande. Ellipse systemet er udviklet i tæt samarbejde med førende hudlæger og forskningsinstitutter fra hele verden.

Disse behandlinger vil blive udført, af vores gæstebehandler Karina Dalboe Nielsen fra Cosmetic Laser.
 
Cosmetic Laser har mange års erfaring med Laser og IPL, idet de har behandlet siden 1998 og dermed blandt de første i Danmark, som kunne tilbyde bl.a. permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er den mest effektive form for hårfjerning.
 
Gratis konsultation
Hos os er du i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling med en GRATIS konsultation, som er påkrævet inden opstart af behandling. Ved den GRATIS konsultation vejledes om bl.a. priser og antal forventede laser-behandlinger. Konsultationerne varetages af vores autoriserede laserterapeut Karina Dalboe Nielsen, som ligeledes foretager laserbehandlingerne.
 
I klinikken anvender vi 3 forskellige typer IPL/Laser, efter dit behandlingsbehov:

  • Ellipse Light
  • Fotona QX Laser
  • Candela Gentle Yag Laser

 
Behandlingerne foretages kun af faguddannet og autoriseret personale.
 
Se dine behandlingsmuligheder i menuen til højre og book en GRATIS konsultation og hør nærmere om forløbet til permanent reducering af dine kosmetiske gener og lad os fremme dit velvære sammen.
 
Gratis konsultation bookes på tlf. 41611025.

Registreret i Sundhedsstyrelsen (SST)

Alle behandlinger med Laser/IPL udføres af Sygeplejerske Karina Dalboe Nielsen, Cosmetic Laser Klinik Lavida, Derudover forestår ansvarlig Speciallæge Jakob Nielsen, samt den/de tilknyttede sygeplejersker for forundersøgelser (stiller indikation mm.), samt behandler ligeledes med IPL og Laser. Alle er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed som IPL/Laserbehandlinger påkræver. Styrelsen for Patientsikkerhed foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.stps.dk
Konsultationer og behandlinger udføres hos os af Karina Dalboe Nielsen, som er autoriseret laserterapeut. Hos os, er du sikker på en tryg behandling og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov

Gratis konsultation bookes på tlf. 41611025