Personlig pleje til dig og din hud.

Ring: +45 4161 1025

  Du er her

  • Du er her:
  • Hjem > Beauty Angel Lys og Behandlinger

Beauty Angel Lys og Behandlinger

BEAUTY ANGEL LYS – FOR EN UNG OG SMUK HUD

Vidste du at… 
Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk hud. Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel Lys – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud! 

Beauty Angel Behandlingen: 
Beauty Angel kan bruges både individuelt eller kombineret med øvrige behandlinger. Din behandler kan skræddersy Beauty Angel behandlingen, til netop de udfordringer du har med din hud, ved hjælp af effektive produkter, en ansigtsbehandling tilpasset din huds behov, samt de specielle ansigtsmasker.

Beauty Angel ansigtsmasker
Maskerne er mildt kølende, tilpasser sig hudens overflade og er en effektiv bærer af aktive ingredienser. Den transparente struktur sikrer at Beauty Angel Lyset nemt penetrerer igennem og indsluser ingredienser dybt ned i huden. Ingredienserne i maskerne er nøje udvalgt, til at hjælpe på specifikke hudtilstande.

Beauty Angel Lyset reducerer bl.a. : 

 • Rynker og fine linjer 
 • Arvæv og strækmærker 
 • Tør og dehydreret hud 
 • Rødme og inflammation 
 • Mørke rande og hævelser under øjne 
 • Akne og uren hud m.m.

Kurforløb/klippekort skal købes i klinikken og gælder i 3 år.

15 MIN. BEAUTY ANGEL LYS BEHANDLING 

Afsluttende med Beauty Angel Intensive 3 in 1 Collagen Booster creme. 

· 1 BEHANDLING 

KR 239,- 

· 6 BEHANDLINGER 

KR 1299,- 

· 12 BEHANDLINGER 

KR 2399,- 

· 25 BEHANDLINGER 

KR 4799,- 

30 MIN. VELVÆRE BEHANDLING MED BEAUTY ANGEL LYS 

Dobbeltafrensning, Peeling, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud), Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, afsluttende med Beauty Angel Intensive 3 in 1 Collagen Booster creme. 

· 1 BEHANDLING 

KR 399,- 

· 6 BEHANDLINGER 

KR 2199,- 

· 12 BEHANDLINGER 

KR 3999,- 

15 MIN. BEAUTY ANGEL LYS BEHANDLING 

I forlængelse af anden kosmetisk behandling. Afsluttende med Beauty Angel Intensive 3 in 1 Collagen Booster creme. 

· 1 BEHANDLING 

KR 179,- 

· 4 BEHANDLINGER 

KR 649,- 

· 6 BEHANDLINGER 

KR 899,- 

· 12 BEHANDLINGER 

KR 1699,-

Book nuBEAUTY ANGEL INTENSIVE LUXURY
799,00 kr.

Vores mest luksuriøse skønhedsbehandling - til dig der ønsker en effektiv og ultimativ afstressende behandling.

Effektiv kombination af styrkende og hudforbedrende lysbehandling og effektive massageteknikker, som skaber en skøn følelse af ro og velvære.

Behandlingen:
- Behandlingen starter med et afslappende aromaterapeutisk velkomstritual, der får tankerne ud af hovedet og ned i kroppen.
- Dine hænder og fødder aftørres i varme kompressorer
- Huden dobbelt afrenses, peeles i en mild skummende peeling og efterfølgende kan du nyde en anti-age og afspændende nakke, skulder- og ansigtsmassage
- EMT special maske der indeholder aktivt serum som vi tilpasser lige netop din hud. Masken sikrer at lyset spredes bedre over hele ansigtet, og maskens ingredienser indsluses dybt i huden.
- Samtidig får du en skøn Hovedbundsmassagen
- Vi afslutter med Beauty Angel 3-i-1 Collagen booster creme som trænger dybere ned i huden og giver fugt, stimulere huden og udglatter rynker.

Beauty Angels effektive lysspektre igangsætter en større celleaktivering og reparation i huden, som efterlader huden styrket og fornyet. Beauty Angel øger heling og opklaring, bekæmper linjer og rynker og skaber en glattere og mere ungdommelig hud med en fantastisk glød.

Book nuBEAUTY ANGEL CLEAR AND REPAIR
699,00 kr.

Beauty Angels lysbehandling Clear & Repair er målrettet urenheder, betændelse og hud der har brug for heling og lindring. Beauty Angel har en effektiv helende effekt uden bivirkninger og udtørring af huden. Beauty Angels lysspektre igangsætter reparation af huden indefra og udenpå hudoverfladen.

Reparationen kan være særlig fordelagtig for folk med uren hud, akne, eksem, psoriasis eller rosacea, hvor huden har brug for hjælp til heling. Igennem den reparerende proces reduceres rødme og inflammation, og huden opnår lindring og et mere ensartet udseende.

Tip: Særlig velegnet til vedligeholdelse og reparation af hud med symptomer på inflammation og urenheder og imellem stærkere syrebehandlinger og dybderensning

Behandlingen:
- Huden dobbelt afrenses og peeles med ingredienser afstemt hudens behov
- Du får en speciel massage i ansigtet der drænere og renser affaldsstoffer væk fra huden.
- Beauty Angel kølende specialmaske, som sikrer at huden beroliges og lindres,
- 15 min Beauty angel lys
- Afsluttende creme, øjencreme.

Book nuBEAUTY ANGEL LIFTING
699,00 kr

Lifting er målrettet ældningstegn i huden i ansigtet og på decollte. Beauty Angels effektive lysspektre igangsætter en større cellemekanisme og reparation, for at bindevævscellerne igen kan danne mere collagen, hyaluronsyre og elastin, så du kan modvirke og forebygge ældning af din hud.

Med alderen nedsættes bindevævscellernes aktivitet og evne til at danne ”celleenergi”, hvorfor huden ikke har power nok til at blive ved med at danne nok collagen. Beauty Angels lysbehandling har klinisk dokumenteret effekt og maksimerer din huds volume indefra uden bivirkninger, så din hud kan genvinde volume og spændstighed uanset alder.

Beauty Angels Lifting-behandling er målrettet ældningstegn og vedligeholdelse af hudens cellulære processer og collagenproduktion hele året rundt.

Tip: Særligt velegnet om sommeren ved meget sol, da UV-lys har en ældende effekt på huden, mens Beauty Angel Lifting øger igangsættelse og reparation indefra

Behandlingen:
- Huden afrenses og peeles for øget glød, og bedre produktoptagelse.
- Effektiv Lifting massage i ansgtet som afspænder musklerne og stimulerer vævet, for øjeblikkelig opstramning af huden
- Speciel Maske med vægt på opstramning, anti-age, fugt og genopbygning
- 15 min Beauty Angel lys
- Beauty Angel 3-i-1 Collagen booster creme som trænger dybere ned i huden og giver fugt, stimulere huden og udglatter rynker, Øjencreme

Book nuBeauty Angel Glow
449,00 kr.

- Dobbeltafrensning,
- Frugtsyre Peeling,
- EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud),
- Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys,
- Beauty Angel Intensive 3 in 1 Collagen Booster creme eller creme tilpasset hudtypen